Wigdis Nordlien

Wigdis Nordlien

Daglig leder/eier. Wigdis har vært på klinikken siden 2003, og daglig leder siden 2011. Har drevet oppdrett av Golden retriever i mange år og mye erfaring rundt reproduksjon og fødsel. Har selvfølgelig huset fullt av golden og Ragnar skogkatt.

Maria Synnes-Sandberg

Veterinær Maria Synnes

Veterinær/eier. Maria kom til klinikken i 2011 og jobber både med smådyr og produksjonsdyr. Har selv en katt. Interessen for avl og reproduksjon startet i ung alder med eget «oppdrett» av kanin, sau, katt og hest. Hovedoppgaven på veterinærstudiet var om reproduksjon hos hund. Høsten 2019 har hun startet opp igjen med utvidelse av ultralydkompetansen.

Veterinær Susanne Hamre Bolstad

Veterinær Susanne Hamre Bolstad

Veterinær. Susanne startet hos oss på midlertidig lisens sommeren 2013. Hun var deretter vikar her i ett år 2014/2015. Hun fikk fast stilling fra våren 2016. Susanne driver både med smådyr og produksjonsdyr i felten. Fordypningen under studietiden var hest. Susanne er en flink kirurg, hun driver fortiden på med videreutdanning innen ultralyd på smådyr. Har dansk svensk gårdshund hjemme.

Veterinær Mari Jahr

Mari Jahr

Veterinær. Ferdig utdannet februar 2017. Mari startet hos oss som vikar i 2017, hun har fortsatt i en deltidsstilling da vi nødig vil miste henne. Hun deltar også i den kommunale vakten for Hamar, Stange og Løten.

Linda Bråthen

Linda Bråthen

Assistent. Linda har jobbet på klinikken siden 2010. Hun har to hunder og tre katter hjemme.

Gry Nielsen

Veterinær

Dyrepleier, startet hos oss våren 2017. Gry driver oppdrett av whippet som brukes i løp og har også en border terrier og katt.

Ragnhild Langseth

Veterinær

Assistent/Vikar. Ragnhild startet hos oss som ferievikar i 2019. Hun har tre hunder selv, to Wippet og en Bulldog.

Veterinær Hanne Bjørndal

Veterinær Hanne Bjørndal

Veterinær. Hanne har jobbet på klinikken siden høsten 2013, hun driver med smådyr og produksjonsdyr ute i felten.  Hanne er å treffe på klinikken en dag i uken.