Ved konsultasjon, kontroll eller oppfølgning vil det kunne være behov for blodprøvetaking. Dette muliggjør diagnostisering ved mistanke om sykdom, analyse av verdier og overvåking av kjente helsetilstander. Benytter du deg av Hedemarken Dyreklinikk, tar vi blodprøvene her hos oss.

Hva vi tilbyr

Under konsultasjon eller ved kontroll vil det stadfestes om og hva slags blodprøver som vil være nødvendige. Ettersom vi har investert i nye blodanalysemaskiner, har vi muligheten til å gjøre prøvetaking og analyse her hos oss. Det innebærer at vi vil kunne få prøvesvar analysert raskere, og dermed kan legge en videre plan for dyret så fort som mulig.

Bestill time hos oss i dag

Hedemarken Dyreklinikk har erfarne og dyktige veterinærer som setter dyrets ve og vel først. Med nye og moderne blodanalysemaskiner kan vi også raskere og mer effektivt diagnostisere og behandle. Bestill konsultasjon eller kontroll hos oss i dag, både for syke og friske dyr. Husk at jo eldre dyret blir, spesielt for hunder og katter, anbefales det årlig blodprøvetaking. Du kan enkelt bestille time hos oss ved å ringe 623 50 001.

Ofte stilte spørsmål

Det er vanskelig å gi et estimat her uten å vite hva dyret vil ha behov for av prøver og analyser. Noen analysetyper er mer kostbare enn andre, og det er ofte behov for flere ulike analyser for å utelukke sykdommer. Vi vil selvsagt kommunisere forventede utgifter for prøvetaking i forkant, og du er velkommen til å kontakte oss om du skulle ha spørsmål. Dersom du har veterinærforsikring, vil det også være mulig denne dekker prøvetakingen.

Våre ordinære åpningstider er fra kl. 08:00 til 16:00 fra mandag til fredag.

Du bestiller time ved å ringe oss på telefonnummer 623 50 001 eller 623 50 450 (produksjonsdyr).