Dersom det under konsultasjon eller kontroll av kjæledyret avdekkes at det er behov for videre oppfølgning og kirurgi, kan du være trygg på at ditt firbente familiemedlem er i trygge hender hos oss.

Hva vi tilbyr

Siden eierskifte i 2013, har vår dyreklinikk blitt modernisert gjennom oppussing og nyinnkjøp av utstyr. Vår nyeste investering er et helt nytt operasjonsrom. Vi tilbyr dermed kirurgi utført av dyktige veterinærer i godt utstyrte og moderne lokaler.

Vi utfører en rekke ulike kirurgiske inngrep, hvorav noen eksempler er:

  • Kirurgi i luftveiene
  • Sterilisering
  • Kastrering
  • Operasjon av nyrestein
  • Fjerning av svulster
  • Keisersnitt
  • Øyelokk-kirurgi

Kom til oss og bli ivaretatt hele veien

Hedemarken Dyreklinikk tilbyr tjenester utført av høyt kvalifiserte veterinærer. I tillegg har vi investert i moderne utstyr for å sikre den beste og nyeste behandlingen. Er du usikker på om du har et kjæledyr som vil ha behov for kirurgi? Du kan bestille konsultasjon ved å ringe oss på telefonnummer 623 50 001.

Ofte stilte spørsmål

I forbindelse med kirurgi er det også nødvendig med andre tjenester, og vi har dermed også fått digitalt røntgenutstyr, ny ultralyd og blodanalysemaskiner.

Dersom det skulle være akutt behov for kirurgi, ber vi deg om å ringe veterinærvakten på telefon 625 62 430 eller 623 50 450. Veterinærene hos oss en del av Hamar, Stange og Løtens kommunalvakt, i tillegg til at vi yter bistand til søndre Ringsaker.

Det er dessverre ikke mulig å gi en eksakt pris på dette her, ettersom det vil være helt avhengig av hvor omfattende inngrepet vil være. Dersom det skulle være nødvendig med kirurgi, vil vi selvsagt gå igjennom forventede utgifter med deg slik at dette ikke vil komme som en overraskelse.