Har du et kjæledyr med behov for tilsyn eller undersøkelse, er Hedemarken Dyreklinikk er trygt valg. Våre erfarne veterinærer, assistenter og dyrepleiere har alltid dyrets ve og vel som høyeste prioritet.

Hva vi tilbyr

Til vår poliklinikk kan du ta med både friske og syke dyr som har behov for en konsultasjon. Det kan for eksempel være for:

  • Kontroll
  • Generelle undersøkelser ved helseplager
  • Vaksinasjon
  • ID-merking
  • Utstedelse av EU-pass

Vi vil ved konsultasjon/kontroll utføre en grundig helsesjekk for å undersøke dyrets helsetilstand, og vil samtidig ivareta både kjæledyret og eier. Ved behov vil videre utredning eller oppfølgning gis, og kan være alt fra røntgen til tannbehandling eller kirurgi.

Kom til oss for undersøkelser

Ta med kjæledyret ditt til oss. Du kan bestille time ved å ringe oss på telefonnummer 623 50 001. Det er mulig å kontakte oss via kontaktskjemaet her på nettsiden, men merk at timebestilling kun kan gjøres per telefon.

Ofte stilte spørsmål

Klinikken vår har siden eierskifte i 2013 gjennomgått en real oppussing, og mange investeringer er gjort for å sikre det aller beste tilbudet for både kjæledyr og produksjonsdyr i nærområdet. Vi har blant annet fått digitalt røntgenutstyr, ny ultralyd, blodanalysemaskiner og tannenhet. Vår nyeste ervervelse er nytt operasjonsrom, noe som innebærer at vi har fått nytt undersøkelsesrom.

Skulle det være snakk om et hastetilfelle, er veterinærene hos oss en del av Hamar, Stange og Løtens kommunalvakt, i tillegg til å yte bistand til søndre Ringsaker. Ring 625 62 430 eller 623 504 50 for veterinærvakten.

Det har vi. Du kan lese mer om vår produksjonsdyrpraksis her.