Det er viktig å huske på at symptomer på tannrelatert sykdom eller smerte ikke alltid er like enkle å observere. I noen tilfeller slutter kjæledyret å spise eller går raskt ned i vekt, men ofte er det ikke mulig å se at noe er galt. Jevnlige undersøkelser hos veterinær er dermed å anbefale.

Hva vi tilbyr

Hunder, katter og andre kjæledyr har en rekke ulike behov når det kommer til tannbehandling. Noen eksempler på hva vår tannenhet kan tilby er:

  • Tannrens
  • Trekking av tenner
  • Fjerning av tannstein
  • Tannrøntgen

Bestill time i dag

Ta kontakt med oss i dag for å bestille konsultasjon, både for friske og syke dyr. Du kan enkelt bestille time hos oss ved å ringe oss på telefonnummer 623 50 001.

Ofte stilte spørsmål

Noen tilstander vil det ikke være mulig å forebygge, men i mange tilfeller vil noe så enkelt som daglig tannpuss kunne forebygge en rekke tannrelaterte helsetilstander. Dette i kombinasjon med jevnlig tannbehandling eller kontroll hos våre veterinærer, vil kunne sikre en vedvarende god tannhelse.

Nøyaktig pris vil være avhengig av en rekke ulike faktorer, som hva slags dyr det er som vil trenge behandling og hvor omfattende den vil være. Eksempelvis koster tannrens for katter fra 1 563 kroner, mens tannrens for hunder koster fra 2 200 kroner. Ta gjerne kontakt med oss dersom du skulle ønsker mer informasjon om priser og ulike tannbehandlinger.

Klinikken vår befinner seg i Halsetgutua 30 i Furnes.